Publisert: 01.01.2017 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

Testbrukere i gang på In-Gris web

I disse dager er de første produsenter og rådgivere i gang med utprøving av en testversjon av programmet In-Gris web, et program som er utviklet for bruk via web.


Testbrukere i gang på In-Gris web

I disse dager er de første produsenter og rådgivere i gang med utprøving av en testversjon av programmet In-Gris web, et program som er utviklet for bruk via web.

 

De første tilbakemeldingene fra produsentene er overhengende positive, selv om versjonen som testes i dag ikke inneholder alle funksjonene som avanserte besetninger bruker i dag. Med teknologien som brukes i programmeringen ligger vi nå helt i front av utviklingen av flashprogrammering.

 

UTFORDRENDE PROGRAMMERING

Utviklingen av In-Gris web har som så mange andre IT-prosjekter bydd på større utfordringer enn ventet underveis. Etter å ha laget en kravspesifikasjon og innhentet tilbud på oppgaven, startet utviklingsfasen for alvor i årsskiftet 04/05. Etter flere måneder med programmering fikk vi de første meldingene i begynnelsen av juni om at datafirmaet hadde møtt på større utfordringer enn ventet. Dette førte til at de hadde brukt masse tid utover budsjettet, noe som førte til at vi så oss nødt til å prioritere vekk noen funksjoner i første omgang. Dette ble gjort for å få ferdig en grunnversjon av programmet.

 

DAGLIGE OPPDATERINGER

Når programmet går via web har vi den store fordelen at vi hele tiden kan oppgradere programmet og legge til nye funksjoner så fort de er klare til bruk. Dette vil vi også gjøre i tiden framover. De som tidlig går over til den nye webversjonen, vil selvfølgelig også nyte godt av de nye elementene som kommer på underveis. Planen er at de funksjonene som foreløpig er tatt ut, vil bli tatt inn igjen så fort de er ferdig utviklet. Dette arbeidet vil gå fortløpende framover fra november/desember i år og utover i 2006.

 

TESTPERIODE

Vårt mål er at vi skal teste den nye webversjonen grundig før vi sender den ut på markedet. Vi har startet med noen få testbrukere, men vil trenge flere etter hvert. Slaktegrisprodusenter og enkle smågrisprodusenter kan vente at programmet allerede i dag inneholder de elementene de bruker til daglig. Vi har som mål at vi skal ha en ferdig utviklet og testet versjon for alle brukere i løpet av 2006.