Publisert: 21.02.2013 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

Slik blir In-Gris web seende ut

Utseende på skjermbildene til In-Gris web er nå ferdig designet. Skjermbildene har fått et helhetlig design der blått er den dominerende fargen, men detaljer i blant annet grønt og lilla skal gjøre det enkelt å skille knapper med ulike funksjoner.


Slik blir In-Gris web seende ut

Utseende på skjermbildene til In-Gris web er nå ferdig designet. Skjermbildene har fått et helhetlig design der blått er den dominerende fargen, men detaljer i blant annet grønt og lilla skal gjøre det enkelt å skille knapper med ulike funksjoner.

 

Knappen til bildet som er åpnet får en mørkere farge for å vise hvor en er i programmet. Vi håper at oppsett, funksjoner og fargevalg faller i smak når første versjon av In-Gris web kommer på lufta like etter nyttår.

 

NY DESIGN OG LOGO

Vi har tidligere vist skjermbilder fra arbeidsutgaven av det kommende In-Gris web programmet og de har hatt et relativt hjemmesnekret utseende. Nå har fagfolk som driver med design laget et nytt og helhetlig utseende på sidene. Vi som jobber med web-versjonen synes vi nå har fått en delikat og tiltalende utseende og håper selvsagt dere som skal bruke programmet synes det samme. Blått har hele tiden vært hovedfargen til In-Gris og ulike nyanser av blått gjennomgående i alle bilder av web-versjonen også. I tillegg til blått har skjermbildene detaljer i grått, brunt, grønt og lilla. Den gamle In-Gris logoen har også pusset opp slik at den avspeiler framtida med web og internett.

 

INNLOGGINGSBILDE MED LINKER

For å komme inn på In-Gris web må du logge deg på med medlemsnummer og passord. I innloggingsbildet har vi logoene til de organisasjonen som er mest involvert i In-Gris web, Animalia, KLF, Norsvin og Gilde (Bilde 1). Logoene fungerer også som linker til disse firmaenes egne hjemmesider. Etter hvert som vi kommer i gang vil innloggingsbildet i tillegg aktuelle få nyheter og meldinger fra ulike organisasjoner.

 

FORSKJELLIGE FARGER PÅ ULIKE FUNKSJONER

In-Gris web programmet skal etter hvert ha deler for både purker og tilvekst, og inneholder ulike verktøy funksjoner som registrering, styring og rapporter. Vi har valgt å gi knapper med ulike funksjoner forskjellige farger for at det skal bli lett å finne fram i skjermbildene (Bilde 2). De to hovedknappene som du velger om du skal kjøre purke- eller og tilvekstdel er grønne og plassert til venstre øverst i bildet. Alle knappene for de ulike registreringsbildene er lyse blå. Purkekort og purkeoversikt har mer spesielle funksjoner og har fått lilla knapper øverst til høyre. Knappen for å starte rapportmotoren med styringslister, purketavler og analyser blir hvit. De knappene som er valgt vil markeres med litt mørkere fargenyanse slik at det ikke skal være i tvil om hvor du er i programmet. Nederst i alle registreringsbildene er det adresse, telefonnummer og e-post link til den med support på programmet om noen skulle trenge hjelp.