Publisert: 16.09.2015 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

Ribbe i stekepose

I høst vil Gilde gjøre det lettere å lykkes med produkter som noen synes det kan være vanskelig å få til. Blant annet kommer ribba i stekepose.


Ribbe i stekepose

I høst vil Gilde gjøre det lettere å lykkes med produkter som noen synes det kan være vanskelig å få til. Blant annet kommer ribba i stekepose.

Nærmere jul lanseres Gilderibbe i stekepose og ribbe sous vide, to helt nye og veldig enkle måter å tilberede det tradisjonsrike kjøttstykket på. Ribbe i stekepose skal gi både saftig kjøtt og sprø svor, fordi posen holder på fuktigheten under steketiden, men åpner seg mot slutten slik at svoren stekes. Ribbe sous vide er et mindre stykke på 600 gram. Kjøttet er ferdig sous vide-behandlet, slik at det kun må varmes opp.

– Dette er et produkt vi har stor tro på, spesielt til førjulstiden når man ønsker en rask og enkel forsmak på juleribba, forteller PR-rådgiver Martine Haugen Petersen i Nortura.

Også stekene lanseres på nye måter. Mange bekymrer seg for at steka skal bli tørr. Men også stekene lanseres nå i nye stekeposer. De skal gi et saftig resultat, og de lar skyen blir liggende i posen slik at den enkelt kan brukes i saus eller som den er. De tre nye produktene er ovnsklar kamstek med salt og pepper, ovnsklar skinkestek med urter og hvitløk, samt ovnsklar lammestek med rosmarin og timian.