Publisert: 14.12.2012 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

– Norsvin er viktig for deg

Norsvin vil ha flere medlemmer, og potensialet bør være stort. Det er om lag 1800 medlemmer i Norsvin i dag, men det er om lag 3000 svineprodusenter til sammen her i landet.


– Norsvin er viktig for deg

Norsvin vil ha flere medlemmer, og potensialet bør være stort. Det er om lag 1800 medlemmer i Norsvin i dag, men det er om lag 3000 svineprodusenter til sammen her i landet.

 

– Ja, vi har et stort potensiale, spesielt blant slaktegriprodusentene. I dag har vi 394 medlemmer av totalt 1400 slaktegrisprodusenter. Derfor har vi engasjert fylkeslagene i Norsvin for å dra i gang en stor vervekampanje, sier organisasjonssjef Asbjørn Schjerve i Norsvin.

Målet er å verve 200 nye i perioden fram til nyttår. Målgruppa er alle svineprodusenter som ikke er medlemmer i Norsvin i dag, men potensialet er åpenbart størst hos slaktegrisprodusentene.

– Blir det vervepremier å hente?

– Det gjør det. Vi vil dele ut kr 5000,- til det fylkeslaget som øker mest prosentvis i år. Vi vil også tilby en gratis Norsvinskole til den enkeltpersonen som verver flest nye medlemmer, samt at vi lokker med en gratis Norsvinskole til ett av de nye medlemmene som verves. Den premien deles ut etter loddtrekning, sier Asbjørn Schjerve.

– Hva er fordelen med å være medlem i Norsvin?

 – Som medlem har du gode muligheter til å påvirke din egen framtid som svineprodusent. Målet med organisasjonen er å sikre økonomien til norske svineprodusenter og ta vare på interessene deres. Som Norsvinmedlem bidrar du til å sikre egne rammebetingelser, øke forbruket av svinekjøtt, og videreutvikle den norske grisen. Dessuten får du 5 kroner i rabatt per dose ved kjøp av brukssæd. Du får 100 kroner i rabatt på abonnement på fagbladet Svin, og du får kr 500,- i rabatt per kurs på Norsvinskolen. Alle medlemmer i Norsvin har like stor verdi. Nye medlemmer vil dessuten få ei velkomstpakke som gir mye nyttig informasjon om ulike tilbud. Om lag halvparten av innbetalt medlemskontingent går tilbake til fylkeslaget til drift av aktiviteter som sikrer og opprettholder miljøet i området ditt, sier Schjerve.