Publisert: 28.05.2013 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

Jens Eide ble «Årets Kjøttbedrift» 2004


Jens Eide ble «Årets Kjøttbedrift» 2004

 

Lillesandbedriften Jens Eide Kjøttforretning AS er kåret til Årets Kjøttbedrift 2004 i den private kjøttbransjen. Det er andre gang i historien at bedriften får denne prisen.

I juryens begrunnelse heter det bl.a. at Eide har med seg tradisjonen, men satser fremtidsrettet på flere områder. Dessuten befinner bedriften seg i aller fremste rekke som lærlingbedrift.

– Kort oppsummert er den vellykkete satsningen på nytt slakteri med lokal forankring, og innsatsen for lærlinger de to viktigste grunnene til at Jens Eide AS er kåret til årets kjøttbedrift 2004, forteller juryleder Live Hokstad.

Årets kjøttbedrift ble etablert i 1946, og har i dag 16 fast ansatte og to lærlinger. Årets kjøttbedrift hadde i 2003 en omsetning på ca 18,5 millioner kroner. Eide er en av svært få kjøttbedrifter her i landet som både slakter, skjærer, og foredler, i tillegg til butikkutsalg.

Juryen i år har bestått av Georg Mathisen, Handelsbladet FK, Tor Øyvind Baardsen, NLH, Per A. Sleipnes, Kjøttbransjen og Live Hokstad, Opplysningskontoret for kjøtt (OFK).