Publisert: 02.12.2010 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

Jærkotelett ble “Årets råvare”

Prima Jæren vant kategorien for årets råvare da “Årets måltid” ble kåret i Stavanger i slutten av november. 


Jærkotelett ble "Årets råvare"

Prima Jæren vant kategorien for årets råvare da “Årets måltid” ble kåret i Stavanger i slutten av november. 

Selskapet vant prisen for sin Carrékotelett av svin. Koteletten er utviklet gjennom bevisst satsing på svinekjøtt under merkevaren Jæren Smak. De andre råvarene som vant prisen i “Det norske måltid” var akevittis fra familien Kildahl på Øvre Bakken Gårdsmat i Løten i Hedmark, og dypvannstorsk fra Fjordfisk AS på Hvaler i Østfold.

Prisen ble utdelt av fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen, da årets norske måltid ble presentert i Stavanger Forum. Hvert fylke hadde nominert råvarer fra sjø og land. Det er tredje året på rad at “Det norske måltid” blir arrangert, og det var Næringsforeningen i Stavangerregionen som var initiativtaker til konkurransen.