Publisert: 10.12.2019 Oppdatert: 10.02.2020

Stikkord:

Inderøy tok NM-trippel

Inderøy Slakteri vant tre NM-titler, fem gull og to bronse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter i november.Inderøy Slakteri vant tre NM-titler, fem gull og to bronse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter i november.


– Helt uvirkelig, og en stor anerkjennelse av arbeidet vårt, sier daglig leder Håvard Gausen.

Den tradisjonsrike familiebedriften slapp jubelen løs under årets NM i Kjøttprodukter. Inderøy Slakteri tok NM-tittelen for produktene plukksylte, røkt grov julepølse og kjøttboller. I tillegg ble de tildelt gullmedaljer for ­produktene kjøttsuppe, røkt grov julepølse, ribberull, plukksylte og kjøttboller.

Lagseier
Rundt 550 produkter fra 65 produsenter over hele landet var påmeldt i den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter, hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

– Inderøy Slakteri har 16 dedikerte medarbeidere som jobber hardt hver dag for å lage kvalitetsmat med de beste råvarene fra den norske bonden, forteller daglig leder Håvard Gausen.

Han avslører også at de har deltatt med helt nye produkter som ennå ikke er å finne i butikken.

– Konkurransen setter de nye produktene våre på prøve. Får vi gode tilbakemeldinger fra landets mest kompetente og kresne ganer, så bekrefter dette at produktene er klare til å møte kundene, sier Gausen.