Publisert: 10.12.2019 Oppdatert: 10.02.2020

Stikkord:

Glimt fra Agrovisjon 2019

Agrovisjon 2019 trakk nesten 16 000 mennesker over de tre dagene Rogalands store landbruksmesse varte.


Nr. 9 – 2019

 

Bildet: Rogalands egen Per Inge Egeland og Norsvins fagsjef Målfrid Narum betjente ­Norsvins stand på utstillingen. Direktør Olav Eik-Nes var der også, men var ikke til stede da ­bildet ble tatt.

 

Agrovisjon 2019 trakk nesten 16 000 mennesker over de tre dagene Rogalands store landbruksmesse varte. Det er omtrent det samme som for tre år siden, og styreleder Olav Røysland i Agrovisjon 2019 er fornøyd med både publikum og messa generelt. Det var god stemning å spore ute i utstillings­arealene både hos besøkende og utstillere. Her er noen glimt fra arrangementet.

 

 

POPULÆR: Gammeltraktorens venner var på plass med denne gamle Fordson-modellen. Den vakte interesse, og fikk folk til å trekke på smilebåndet.

STRIPER: Agromiljø var på plass med blant annet denne stripesprederen, lett utstyr som gir lite jordpakking. Vann kan lett blandes inn i gjødselstrømmen for å øke utnyttingen av nitrogen og andre næringsstoffer.

SEPARATOR: Denne gjødselseparatoren fra Bauer viste tydelig hvordan det tørre materialet som kom ut etter at det fuktige var skilt i fra, blir ganske luktfritt og kan brukes pånytt som strø.