Publisert: 01.01.2017 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

Fosen Kjøtt AS blir neste etappe

Neste trinn blir å bygge opp en egen merkevare for svinekjøtt fra fellesfjøset, Fosen Kjøtt AS. Målet er å utvikle en forretningsplan for salg av lokalprodusert, sporbart kjøtt.


Fosen Kjøtt AS blir neste etappe

Neste trinn blir å bygge opp en egen merkevare for svinekjøtt fra fellesfjøset, Fosen Kjøtt AS. Målet er å utvikle en forretningsplan for salg av lokalprodusert, sporbart kjøtt.

 

Det kan bli litt volum av produksjonen også, for produksjonen fra fellesfjøset blir anslagsvis 30 slaktegriser i uka. Grisen som kommer herfra slaktes i dag på Gilde Bøndernes Salgslags anlegg i Steinkjer. John Langmo sier at de vil fortsette med det også etter at en starter opp med lokalprodusert, sporbart Fosenkjøtt under egen merkevare. Han understreker imidlertid at det er et stykke vei å gå før de kommer så langt. Mye må undersøkes og avklares, og en egen forretningsplan for prosjektet må utvikles. Fosengris BA er med i bedriftsutviklingsprogrammet Fram Agro gjennom SND.