Publisert: 01.01.2017 Oppdatert: 30.05.2018

Stikkord:

Bonde spist opp av griser

Myndighetene i Oregon i USA har konkludert med at en sporløst forsvunnet bonde må ha blitt spist opp av sine egne griser.


Bonde spist opp av griser

Myndighetene i Oregon i USA har konkludert med at en sporløst forsvunnet bonde må ha blitt spist opp av sine egne griser.

Bonde Terry Vance Garner (69), kom aldri tilbake etter at han gikk ut for å fôre dyrene sine i slutten av september på gården sin i Coos County i den amerikanske delstaten Oregon.

– Hinsides underlig

– Etter flere timer med leting fant en slektning deler av tanngarden og kroppsdeler inne i grisebingen, men resten av kroppen var konsumert opplyser statsadvokat Paul Frasier. Myndighetene gransker nå hva som kan ha skjedd. Garner kan ha fått et illebefinnende, eller blitt dyttet over ende av grisene, og deretter drept og spist, men politiet utelukker heller ikke at de kan ha med en kriminell handling å gjøre. – For alt vi vet er dette en grusom ulykke, men det er så hinsides underlig at vi må se på alle muligheter, sier Frasier til The Register-Guard.

Elsket dyr

Garner blir omtalt som en godhjertet person som tok vare på flere voksne husdyr på gården sin. – Dyrene var livet hans. Han hadde alle slags fugler og kalkunene løp fritt. Alle naboene kjente ham og likte ham, sier offerets bror, Michael til avisen. En av grisene skal tidligere ha bitt bonden, men Garner hadde ikke samvittighet til å få den avlivet. Griser er normalt ikke aggressive, men kan spise det de kommer over. Vanligvis blir de sendt til slakt når de er mellom 110 og 140 kilo. Flere av grisene til Garner veide over 300 kilo.