Hopp til hovedinnhold Hopp til meny Svin
  • Søk
  • Meny

Om Svin

Svin er utgitt siden 1965. Svin har en åpen redaksjonell stil, og redigeres etter redaktørplakaten. Bladet er landets eneste spesialtidsskrift om svin, og når de aller fleste som er i berøring med bransjen, som representerer Norges klart største kjøttproduksjon.

9. februar 2015

Svin tar for seg hele verdikjeden i svinekjøttproduksjonen. Målet er å gi svineprodusenter og andre i verdikjeden nyheter om fôring og stell, avl, bygningsteknikk, helse, økonomi og driftsledelse, nasjonale og internasjonale markedsforhold, kjøttindustri og næringspolitikk. Stoffet presenteres som reportasjer, intervjuer og fagartikler.

Bladet er normalt på 44 sider, trykket på glanset papir, stiftet og gjennomgående fire farger.

  • Frekvens: 9 utgaver pr år
  • Opplag: 2 421

Målgruppe

Svineprodusenter, ansatte og tillitsvalgte i landbrukets organisasjoner og kjøttbedrifter, studenter og lærere ved skoler tilknyttet landbruket, og alle andre med interesse for gris og svinekjøtt.

Kontakt oss

Ansvarlig redaktør: Tore Mælumsæter

+47 906 48 563 Epost

Adresse: Storhamargata 44, 2317 Hamar

Annonseansvarlig: Arne Henrik Sandnes 

+47 995 18 760 Epost

Adresse: Evenrudstykkjet 15, 2380 Brumunddal

Fast frilanser: Erling Mysen

+47 905 77 560 Epost

Adresse: Høyeveien 50, 1880 Eidsberg

Abonnementsansvarlig: Mai Liss Grimsrud

Epost

Adresse: Storhamargata 44, 2317 Hamar

Annonser
  • Logg inn
  • Ny abonnent
  • PDF
  • Kategorier
    • Meninger
    • Produksjon
    • Økonomi
    • Internasjonalt
    • Forskning
  • Om Svin
© Svin - Fagblad for svineproduksjon // Ansvarlig redaktør: Tore Mælumsæter // Bladet utgis av norsvin.no // Siden benytter informasjonskapsler