Om Svin
Svin er utgitt siden 1965. Svin har en åpen redaksjonell stil, og redigeres etter redaktørplakaten. Bladet er landets eneste spesialtidsskrift om svin, og når de aller fleste som er i berøring med bransjen, som representerer Norges klart største kjøttproduksjon.
Svin tar for seg hele verdikjeden i svinekjøttproduksjonen. Målet er å gi svineprodusenter og andre i verdikjeden nyheter om fôring og stell, avl, bygningsteknikk, helse, økonomi og driftsledelse, nasjonale og internasjonale markedsforhold, kjøttindustri og næringspolitikk. Stoffet presenteres som reportasjer, intervjuer og fagartikler.
Bladet er normalt på 44 sider, trykket på glanset papir, stiftet og gjennomgående fire farger.
- Frekvens: 9 utgaver pr år
- Opplag: 2 421
Målgruppe
Svineprodusenter, ansatte og tillitsvalgte i landbrukets organisasjoner og kjøttbedrifter, studenter og lærere ved skoler tilknyttet landbruket, og alle andre med interesse for gris og svinekjøtt.
Kontakt oss
Ansvarlig redaktør: Tore Mælumsæter +47 906 48 563 Epost Adresse: Storhamargata 44, 2317 Hamar | |
Annonseansvarlig: Arne Henrik Sandnes +47 995 18 760 Epost Adresse: Evenrudstykkjet 15, 2380 Brumunddal | |
Fast frilanser: Erling Mysen +47 905 77 560 Epost Adresse: Høyeveien 50, 1880 Eidsberg | |
Abonnementsansvarlig: Mai Liss Grimsrud Adresse: Storhamargata 44, 2317 Hamar |